Skip to main content

Σετ 3 κορδέλες γα τα μαλλιά

La Redoute » Μόδα » Βρεφικά » Βρεφικά 3 μηνών-3 ετών για κορίτσια » Αξεσουάρ

Μάρκα : La Redoute Collections

Προβολές : 15

Κερδίζεις : 30,03 €

Περιγραφή : Περιγραφή: - Φιόγκος μπροστά - Λάστιχο πίσω - Σετ των 3: 1 μονόχρωμη + 1 ριγέ + 1 εμπριμέ με μοτίβο "καρδούλες"Σύνθεση και συντήρηση: - 100% βαμβάκι - Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 40°C - Σιδέρωμα σε χαμηλή θερμοκρασία - Στεγνωτήριο σε χαμηλή ταχύτητα - Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμαΠροϊόν υπεύθυνης παραγωγής - Επιλέγοντας ένα προϊόν από βαμβάκι καλλιέργειας σε μεταβατικό στάδιο, στηρίζετε οικονομικά τους παραγωγούς που μετατρέπουν τις καλλιέργειές τους σε βιολογικές. Το βαμβάκι αυτό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της βιολογικής πιστοποίησης για περίοδο πολλών ετών. Στηρίζοντας την αλλαγή, συμβάλλετε σε ένα καλύτερο μέλλον. - Επιλέγοντας ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® (σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε), επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

7 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

6/12 μηνών 18/36 μηνών

Διαθέσιμα Χρώματα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαθεσιμότητα

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Σχετικά με το La Redoute

LaRedoute.gr – Η γαλλική μόδα ήρθε στην Ελλάδα με ποικιλία μεγεθών σε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για όλη την οικογένεια και το σπίτι! Δωρεάν επιστροφές.

Επίσκεψη
 

Κουπόνια & Προσφορές

 

Περισσότερα από La Redoute

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.