Skip to main content

Sebago Docksides Naples Ανδρικά Boat Παπούτσια L7000HK0-908R Μπλέ

John-Andy » ΑΝΔΡΑΣ » ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ » ΔΕΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Μάρκα : Sebago

Προβολές : 22

Part Number : L7000HK0-908R Navy

Περιγραφή : Η τέλεια, μοντέρνα εκδοχή του ναυτικού παπουτσιού που θα σας ενθουσιάσει ήρθε από το Naples του δυτικού Maine. Η εξαιρετικά άνετη εφαρμογή τους θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και έξω από το σκάφος στις βόλτες σας. Θερμοκολλημένη κατασκευή Strobel που προσφέρει την μέγιστη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα Από μαλακό αφοδράριστο δέρμα Λειτουργικά δερμάτινα κορδόνια που σφίγγουν περιμετρικά 360o Χάλκινες οπές Sebago® χωρίς νικέλιο, που δε σκουριάζουν Εσωτερικός ενδιάμεσοςπάτος για επιπλέον απορρόφηση κραδασμών και άνεση όλη μέρα Αφαιρούμενος εσωτερικός πάτος Αντιολισθιτική λαστιχένια σόλα που δε μαρκάρει και δεν ξεβάφει

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

89 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

42

Στο στοκ

Ναι

Διαθεσιμότητα

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Σχετικά με το John-Andy

Η εταιρεία John-Andy δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1959.  Ξεκίνησε με την κατασκευή δερμάτινων υποδημάτων και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας, στην  Πλάκα. Σήμερα εδρεύει στην περιοχή της Δάφνης και θέλοντας να είναι πάντα update στις εξελίξεις, το 2011 δημιούργησε το john-andy.com.

 

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από John-Andy

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.