Skip to main content

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΚΡΙ ΣΤΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Clodist » Default Category » ΑΝΔΡΑΣ » ΕΝΔΥΣΗ » Πουκάμισα , Seidensticker

Μάρκα : SEIDENSTICKER

Προβολές : 18

Part Number : SE-12-650570_37

Περιγραφή : Ανδρικό πουκάμισο brushed oxford, γκρι, Seidensticker. Διαθέτει τσέπη και γιακά Kent με αποσπώμενη μπανέλα. Από 100% βαμβακερό ύφασμα, σε στενή γραμμή, slim fit.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

69 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

39 40 41 42 43

Διαθέσιμα Χρώματα

Γκρι

Διαθεσιμότητα

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σχετικά με το Clodist

Το Clodist.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα των Διανομών ένδυσης ΑΕ που έχει 20 χρόνια ύπαρξης στον χώρο του prêt-a-porter στην ανδρική μόδα, εκπροσωπώντας επιτυχημένα τα Brands: Camel Active, Seidensticker, Jacques Britt, True Religion και Blue mint.

Εδώ θα βρεις ανδρικά ρούχα όπως μπουφάν, σακάκια, γιλέκα,  πουκάμισα, t-shirt, polo t-shirt, παντελόνια, βερμούδες, τζιν, μαγιό, παπούτσια και αξεσουάρ  σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, που είναι ποιοτικά – διαχρονικά και διατίθενται σε μεγάλα μεγέθη. Επιπλέον διατίθενται και μία μικρή ποικιλία από επιλεγμένα ρούχα για γυναίκες όπως: Μπουφάν, σακάκια, τζιν, t-shirt, παπούτσια και αξεσουάρ. Με ένα απλό κλικ μπορείς να κατακτήσεις το δικαίωμα στην καλή, ποιοτική και διαχρονική ένδυση γιατί είναι δικαίωμά σου να είσαι και να αισθάνεσαι όμορφα – It’s your right to clothing!

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Clodist

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.