Χάρη στα πολύτιμα φυσικά συστατικά του, αυτό το σαμπουάν ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά σε βάθος. Χάρη στην απαλή σύνθεσή του προσφέρει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά καταπολεμώντας το φριζάρισμα.
Olea Green Σαμπουάν - 300ml: Χάρη στο έλαιο κάνναβης και blackberry από οργανικές καλλιέργιες, καθαρίζει γλυκά τα μαλλιά προσφέροντας θρέψη και λάμψη. Για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και για τα ευαίσθητα κεφάλια των παιδιών.
" name="description" itemprop="description"> Skip to main content

Olea Σαμπουάν Baobab & Λάδι Λιναρόσπορου - 1lt Δώρο Olea Green Σαμπουάν 1.3lt

Be Queen Pro » Προϊόντα Κομμωτηρίου » Σαμπουάν » Σαμπουάν Περιποίησης Μαλλιών

Μάρκα :

Προβολές : 4

Κερδίζεις : 29.36 €

Περιγραφή : Χάρη στα πολύτιμα φυσικά συστατικά του, αυτό το σαμπουάν ενυδατώνει και αναδομεί τα μαλλιά σε βάθος. Χάρη στην απαλή σύνθεσή του προσφέρει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά καταπολεμώντας το φριζάρισμα. Olea Green Σαμπουάν - 300ml: Χάρη στο έλαιο κάνναβης και blackberry από οργανικές καλλιέργιες, καθαρίζει γλυκά τα μαλλιά προσφέροντας θρέψη και λάμψη. Για όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και για τα ευαίσθητα κεφάλια των παιδιών.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

15 €

Στο στοκ

Ναι

Διαθεσιμότητα

Παράδοση 1-3 εργάσιμες

Σχετικά με το Be Queen Pro

Το Be Queen Professional δραστηριοποιείται στον τομέα επαγγελματικών προϊόντων ονυχοπλαστικής, κομμωτικής, αποτρίχωσης, αντρικής περιποίησης και μακιγιάζ. Στόχος μας είναι να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι πελάτες μας από τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση και ανάλογα τις ανάγκες τους να ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας.

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Be Queen Pro

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.