Skip to main content

Nike Striped Division III Jersey M 894081-302

Mybrand.shoes » Ανδρικά » Ρούχα » Mπλουζάκια & Mπλούζες

Μάρκα : Nike

Προβολές : 2

Περιγραφή : Nike Striped Division III Jersey M 894081-302 * Μπλουζάκι Nike Striped * πίσω πάνελ από λεπτό πλέγμα για αύξηση του αερισμού * κατασκευασμένο στην τεχνολογία: DRY-FIT / ιδρώτα ιδρώτα * σύνθεση: 100% πολυεστέρας * πράσινο χρώμα Ρίγες από βαμμένα νήματα που στολίζουν το ανδρικό ποδόσφαιρο Nike Striped Division III, του δίνουν μια δυναμική, σπορ εμφάνιση χωρίς να επηρεάζουν τις ιδιότητες υγρασίας της τεχνολογίας Dri-FIT. Η εισαγωγή πλέγματος στο πάνω μέρος παρέχει επιπλέον αερισμό και σας βοηθά να αισθάνεστε άνετα καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η τεχνολογία Dri-FIT εξασφαλίζει ξηρότητα και άνεση. Η τριγωνική λαιμόκοψη με ραβδωτή ράβδο είναι διακοσμημένη με ταινία για ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Το ένθετο πίσω πλέγματος παρέχει επιπλέον εξαερισμό. Τα μανίκια Raglan χωρίς ραφές στους ώμους επιτρέπουν τη φυσική ελευθερία κινήσεων. Το λογότυπο Swoosh είναι κεντημένο στη δεξιά πλευρά του στήθους.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

22 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

L

Διαθεσιμότητα

in stock

Σχετικά με το Mybrand.shoes

Η εταιρεία mybrand.shoes ειδικεύεται στην πώληση αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Οι συνεργασίες με τους πιο γνωστούς οίκους υποδημάτων και ενδυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, το υψηλό επιτελείο υπηρεσιών και ο σεβασμός στον καταναλωτή κατατάσσουν την εταιρεία στις πρώτες θέσης προτίμησης του αγοραστικού κοινού.

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Mybrand.shoes

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.