Skip to main content

Nike Γυναικείο Φούτερ Sportswear Club Fleece

Intersport » Προϊόντα » Γυναικεία Αθλητικά » Γυναικεία Ρούχα » Γυναικεία Φούτερ » Φούτερ Κουκούλα

Μάρκα :

Προβολές : 0

Περιγραφή : Τα φούτερ Club Fleece είναι η ιδανική επιλογή για όλους, ενώ έχουν αγαπηθεί παγκοσμίως για τη χαλαρή αίσθηση και τη σταθερότητα που προσφέρουν. Χάρη στην απαλή υφή και την κανονική εφαρμογή τους, αποτελούν βασικά κομμάτια που σε βοηθούν να κάνεις περισσότερα. Η σχεδίαση με ψηλό, φαρδύ γιακά προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας από το κρύο και τον αέρα. Διαθέτει χνουδωτή υφή για περισσότερη ζεστασιά και απαλότητα, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Η ριμπ ύφανση στο τελείωμα και στις μανσέτες είναι απαλή και ελαστική για εύκολους συνδυασμούς με άλλα ρούχα. Η σχεδίαση με ψηλό, φαρδύ γιακά προστατεύει το πρόσωπο από το κρύο. Η κουκούλα 3 τμημάτων με επένδυση από ύφασμα ζέρσεϊ έχει απαλή και λεία υφή. Χαρακτηριστικά: Κανονική εφαρμογή για χαλαρή, άνετη αίσθηση Ρυθμιζόμενη κουκούλα με κορδόνι Κεντημένο λογότυπο Futura Τσέπη καγκουρό Επίπεδο κορδόνι που σφίγγει Σύνθεση: 80% βαμβάκι, 20% polyester

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

59 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

L M S

Διαθέσιμα Χρώματα

PINK

Στο στοκ

Ναι

Διαθεσιμότητα

Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σχετικά με το Intersport

Η INTERSPORT Athletics είναι ο απόλυτος προορισμός για αγορές αθλητικών ειδών. Mε 55 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.intersport.gr, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τα αγαπημένα σας sport!

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Intersport

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.