Skip to main content

Molton Brown Volumising Conditioner with Nettle 300 ml - 511666

Notos » ΟΜΟΡΦΙΑ » ΜΑΛΛΙΑ » Conditioner

Μάρκα : MOLTON BROWN

Προβολές : 12

Part Number : 511666

Περιγραφή : Conditioner για λεπτά μαλλιά, που προσδίδει πλούσια τόνωση με όγκο, χωρίς επιπλέον βάρος. Η στοχευμένη του σύνθεση με φρέσκια τσουκνίδα, που καλλιεργείται με τη μέθοδο της υδροπονίας στις υπόγειες σήραγγες του Λονδίνου, θρέφει τα μαλλιά και τους χαρίζει λαμπερή όψη στο τελείωμα.Vegan, δεν περιέχει γλουτένη, ξηρούς καρπούς, paraben και phthalate. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης. Γιατί θα το λατρέψετε:
Η σύνθεση με φρέσκια τσουκνίδα καλλιεργείται με τη μέθοδο της υδροπονίας στις υπόγειες σήραγγες του Λονδίνου, προωθώντας τη δέσμευση του οίκου για συνειδητή φροντίδα του πλανήτη.
Ιδανικό για:
Λεπτά μαλλιά. Αυτό το conditioner ενισχύει τα μαλλιά που δεν έχουν όγκο. Η συλλογή περιποίησης μαλλιών είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά μας να παρέχουμε φυσική περιποίηση στα μαλλιά, όπως στο πρώτο κομμωτήριο του οίκου στο Mayfair. Κάθε βασικό συστατικό των βοτάνων καλλιεργείται μέσα σε νερό (υδροπονικά) στις υπόγειες σήραγγες του Λονδίνου.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

26 €

Διαθεσιμότητα

Παράδοση σε 3-7 ημέρες

Σχετικά με το Notos

notos.gr - Το πρώτο online πολυκατάστημα στην Ελλάδα aπό τα notos!

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Notos

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.