Skip to main content

Bodytalk Γυναικεία βερμούδα

Bodytalk » Αρχική > ΠΡΟΙΟΝΤΑ > OUTLET > ΓΥΝΑΙΚΑ > Σορτς

Μάρκα : Bodytalk

Προβολές : 4

Κερδίζεις : 70.00 €

Περιγραφή : Γυναικεία βερμούδα με λάστιχο στην μέση και κορδόνι για σωστή εφαρμογή. Αποτελείται από 70% μπαμπού, 20% βαμβάκι και 5% λίκρα, ενώ είναι διαθέσιμη σε (2) δύο χρώματα μαύρο, lips και - φυσικά - σε πολλά μεγέθη. Οι τσέπες την κάνουν πολύ πρακτική και βολική για τις καθημερινές βόλτες. Έχει κλασική γραμμή, είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί στις καθημερινές σας δραστηριότητες: γυμναστήριο, jogging/περπάτημα και βόλτα. Συνδυάζεται με t-shirt , φανέλα, ζακέτα και μπουστάκι και αξεσουάρ BDTK . Μα πάνω απ’ όλα, αυτό που σε κερδίζει σε αυτή τη βερμούδα είναι ο τρόπος με τον οποίον συνδυάζει το στυλ και την πρακτικότητα και χρωματίζει διαφορετικά την καθημερινότητά σας! To μοντέλο της φωτογραφίας φοράει μέγεθος Medium. Συνοπτικά: Μία κλασική βερμούδα ιδανική για την καθημερινότητά σου, φοριέται σε πολλές καταστάσεις και είναι ένα από τα ρούχα που θα γίνει γρήγορα ένα από τα αγαπημένα σου.

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

11 €

Διαθέσιμα Μεγέθη

S

Διαθέσιμα Χρώματα

LIPS

Στο στοκ

Ναι

Διαθεσιμότητα

Σε απόθεμα

Σχετικά με το Bodytalk

Από την πρώτη στιγµή που ξεκίνησε η BODYTALK, ξεκίνησε και µια περιπέτεια αναζήτησης νέων ιδεών και δηµιουργικής φαντασίας πάνω στο αθλητικό ρούχο.

 

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Bodytalk

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.