Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ

Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Για εμφανώς πιο λείο δέρμα γύρω από τα μάτια

Χαρακτηριστικά:
  • αφήνει το δέρμα σφιχτό και λείο
Πυκνότητα κρέμα
Επιδερμίδα προσώπου για όλους τους τύπους της επιδερμίδας του πρόσωπου, τις ρυτίδες και το ώριμο δέρμα
Επίδραση Κατά της γήρανσης, ανορθωτικό, Κατά των μαύρων κύκλων
Η γερμανική εταιρία ALCINA ιδρύθηκε στα μέσα του περασμένου αιώνα από τον Dr.Kurt Wolf,  ο οποίος συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες καινοτομίες .Η εταιρία ALCINA έχει μεγάλη γκάμα απο κρέμες ημέρας, καθαριστικά προσώπου, περιποίηση μαλλιών και πολλά άλλα προϊόντα, που προτιμούν χιλιάδες επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Τέλος η ALCINA προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της καλλυντικά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την ηλικία.
Προέλευση Γερμανια
" name="description" itemprop="description"> Skip to main content

Alcina - Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 15ml

Be Queen Pro » Αισθητική Προσώπου & Σώματος » Alcina Δερμοκαλλυντικά » Κρέμες-Τζέλ Ματιών & Χειλιών

Μάρκα :

Προβολές : 14

Κερδίζεις : 10 €

Περιγραφή : Αντιρυτιδική κρέμα ματιών με πανθενόλη και υαλουρονικό οξύ Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Για εμφανώς πιο λείο δέρμα γύρω από τα μάτια Χαρακτηριστικά: αφήνει το δέρμα σφιχτό και λείο Πυκνότητα κρέμα Επιδερμίδα προσώπου για όλους τους τύπους της επιδερμίδας του πρόσωπου, τις ρυτίδες και το ώριμο δέρμα Επίδραση Κατά της γήρανσης, ανορθωτικό, Κατά των μαύρων κύκλων Η γερμανική εταιρία ALCINA ιδρύθηκε στα μέσα του περασμένου αιώνα από τον Dr.Kurt Wolf,  ο οποίος συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες καινοτομίες .Η εταιρία ALCINA έχει μεγάλη γκάμα απο κρέμες ημέρας, καθαριστικά προσώπου, περιποίηση μαλλιών και πολλά άλλα προϊόντα, που προτιμούν χιλιάδες επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Τέλος η ALCINA προσπαθεί να προσφέρει στους πελάτες της καλλυντικά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την ηλικία. Προέλευση Γερμανια

Σε ενδιαφέρει;


Δες στο κατάστημα!

Τιμή

26 €

Στο στοκ

Ναι

Διαθεσιμότητα

Παράδοση 1-3 εργάσιμες

Σχετικά με το Be Queen Pro

Το Be Queen Professional δραστηριοποιείται στον τομέα επαγγελματικών προϊόντων ονυχοπλαστικής, κομμωτικής, αποτρίχωσης, αντρικής περιποίησης και μακιγιάζ. Στόχος μας είναι να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι πελάτες μας από τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση και ανάλογα τις ανάγκες τους να ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας.

Επίσκεψη
 

Περισσότερα από Be Queen Pro

To MyMall.gr αποτελεί την πιο εύκολη λύση στο να βρεις συμφέρουσες αγορές από εκατοντάδες eshops!

Εγγραφείτε στα newsletters του Mymall.gr και θα σας στέλνουμε καθημερινά, νέα και προσφορές στο e-mail σας. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή μαζί μας.